Min högsta önskan

28.01.2013 kl. 20:11

... just nu är att någon skulle ta hand om Lilla O i två dagar (jag är flexibel, två timmar går också) så att jag ostörd kunde beta av min to-do lista.

Det här att vara mammaledig blev inte riktigt som jag trott med en sambo som slutspurtar med sin arkitektutbildning som bäst, med ett jobb som ingen annan sköter i min frånvaro, med en egen firma som går på sparlåga i brist på tid, med ett radhus som ska vrålrenoveras, med ett hem att packa ner och upp och med ett bröllop som ska planeras.

Ja just det ja.
Häremellan finns det dessutom ett barn som ska nattas, matas, rapas, bytas på, lekas med, sjungas med, skrattas med. 
Det finns en tvättmaskin som snurrar varje dag, ett golv som samlar damm, ett kylskåp som gapar tomt.
Det finns också en rygg som värker, hårtoppar som spjälks, en kropp som måste bli fastare, lungor som saknar frisk luft, ögon som svider av vakande och ett psyke som drömmer om hela nätters sömn.

Vid närmare eftertanke räcker nog inte varken två timmar eller två dagar.
Ge mig två år. 

Kommentarer (1)
Önskar att jag vore där. Så ofta nuförtiden önskar jag att den här staden inte låg på andra sidan jorden. Önskar att jag kunde hoppa in två timmar, två dagar, två år. Men istället sitter jag i världens mest händelserika stad och drömmer om ett mindre händelserikt liv. Ja, aldrig är man nöjd.
Fräulein30.01.13 kl. 03:05En online navigering för de som lätt förälskar sig i saker, konst, djur och byggnader, som äter sushi men inte kebab, som tänker lite opassande tankar och stiger i hundbajs aningen för ofta för att det bara ska vara roligt. 

Nu även nybliven mamma till en son.

Ålder: 32
Plats: Helsingfors, Finland  
Andra platser: Vasa, Stockholm, Jakobstad, Oslo, London och skärgården naja.ratata[at]gmail.com

Senaste kommentarer

13.06, 16:20Mås för en timme av Ann-Charlotte
04.08, 14:26Resedilemma modell I-land av Valeria
23.07, 09:39Bloggpaus av
18.06, 22:06Shit så spännande av Hanna
18.05, 20:30Shit så spännande av Maria