Tips på bra ansiktsmask

21.01.2013 kl. 21:24

Har någon där ute något bra tips på en bra ansiktsmask?

Den måste:

  • vara mild och inte dofta för starkt
  • vara ytterst fuktgivande

Utöver detta får den j*vla gärna:

  • ge mig mitt förstånd, mitt tålamod och min ungdom tillbaka
  • aka göra så att Lilla O sover om nätterna
Kommentarer (3)
En fuktgivande mask som jag själv började använda under min mammaledighet, då sömnbrist och tidsbrist gjorde att hyn blivit förbisedd alltför länge, är denna från Biotherm: http://www.biotherm.com/catalog/product.aspx?prdcode=027112&catcode=F2_WOMEN_FACE_CARE_SKINTYPE_COMPLEMENTARY&topcode=Category_Women_Face_Care_Masque_et_exfoliants&catpath=AXIS_WOMEN_FACE_CARE&parentcatcode=&menu=soins Den har en svag doft men återfuktar och kräver inte mycket insats. Jag har varit nöjd användare i ett par år nu. Någon mask, eller produkt över huvudtaget, som hjälper vid de återstående punkterna har jag inte hittat, men jag hoppas du skriver om den ifall du råkar på en sån! Kanske man kunde börja med att testa denhär: http://www.biotherm.com/catalog/product.aspx?prdcode=PF111007&catcode=F3_WOMEN_FACE_CARE_SPECIFIC_CARE_ANTI_FATIGUE_DAIL&topcode=Category_Women_Face_Care_Anti_Fatigue&catpath=AXIS_WOMEN_FACE_CARE&parentcatcode=&menu=soins. Lycka till!
Yvonne21.01.13 kl. 22:05
Tack för tipsen Yvonne! Har den första masken uppskriven på to-do listan. Biotherm är en av mina favoriter.
24.01.13 17:41
Min räddare i nöden! http://www.origins.com/product/3857/11647/Skincare/Daily-Essentials/Masks/Drink-Up-Intensive/Overnight-mask-to-quench-skins-thirst/index.tmpl Origins finns tyvärr inte i Finland men fås på närmaste Åhlens City eller PUB. Den är fantastisk! Smörj in på kvällen och vips så har du mjuk hy på morgonen. Dryg är den dessutom! Doftar lite för fruktigt om man vill ha doftfri. H. En som sover mycket lite nuförtiden.
Helena S22.01.13 kl. 07:22
Ah, störande, Sthlm var precis i Stockholm. Men ska dofta på den nästa gång jag är där så får jag känna om den är för fruktig eller inte för min smak. Håll ut!
24.01.13 17:42
Jag kan sätta en härlig kylandeMK gelmask (tester) i posten åt dig som du kan ha på under natten. Vi kan ju hoppas att den ger dig och babyn en god natts sömn... =)
annika22.01.13 kl. 13:45
Tack Annika! Testar gärna, MK dofter passar oftast min näsa.
24.01.13 17:43En online navigering för de som lätt förälskar sig i saker, konst, djur och byggnader, som äter sushi men inte kebab, som tänker lite opassande tankar och stiger i hundbajs aningen för ofta för att det bara ska vara roligt. 

Nu även nybliven mamma till en son.

Ålder: 32
Plats: Helsingfors, Finland  
Andra platser: Vasa, Stockholm, Jakobstad, Oslo, London och skärgården naja.ratata[at]gmail.com

Senaste kommentarer

13.06, 16:20Mås för en timme av Ann-Charlotte
04.08, 14:26Resedilemma modell I-land av Valeria
23.07, 09:39Bloggpaus av
18.06, 22:06Shit så spännande av Hanna
18.05, 20:30Shit så spännande av Maria